Cercador
Ets a: Portada > Novetats
Novetats

Arriba el Red Day, el dia per donar en família

Arriba el Red Day, el dia per donar en família

Els bancs de sang als hospitals Clínic, Vall d’Hebron i Sant Pau es convertiran aquest dissabte 19 de novembre en una escola de futurs donants de sang.

El Red Day, una jornada pensada per promoure la donació de sang entre la població adulta i aconseguir que els més petits integrin l'hàbit de la donació com una acció quotidiana, arriba dissabte als tres grans hospitals de Barcelona.

Durant el Red Day, els adults podran donar sang mentre els més petits gaudeixen a l’espai de joc creat per Mammaproof.org.

A més, hi haurà programades sessions de ioga i relax en família de la mà de Yoguitos, construccions de robots amb peces de Lego gràcies a Edukative i, fins i tot, jocs amb els Superherois de la sang, dos personatges de còmic que expliquen als nens i nenes la importància de donar sang amb el seu propi llenguatge.

Els bancs de sang ampliaran els horaris i estaran oberts de 10 a 20 hores.

Tercera edició
La jornada es va celebrar per primera vegada l’any 2014 per iniciativa de l’associació de donants de sang de Sant Pau, reconvertida ara en Associació de Donants de Sang de Barcelona-Sant Pau.

En aquesta edició l’Associació fa un pas més enllà i ha decidit celebrar-la simultàniament a tots els hospitals amb espais de donació de sang de Barcelona.

Enllaços relacionatsBanc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant@bst.cat - @donarsang