Cercador
Ets a: Portada > Novetats
Novetats

El Banc de Sang fa una crida a doblar les donacions pel #GivingTuesday

Vine a donar acompanyat
"Ajuda’ns a doblar les donacions de sang que es fan en un dia: Vine a donar acomanyat". Aquest és el repte que s'ha plantejat el Banc de Sang i Teixits el dimarts 29 de novembre per la celebració del #GivingTuesday.  El #GivingTuesday és un moviment mundial que promou accions solidàries i en què s’anima a totes les persones a col·laborar amb projectes solidaris o realitzar accions altruïstes. La idea va néixer als EUA com a alternativa al Black Friday i Cyber Monday, amb un sentit totalment contrari,  orientats a les compres de Nadal.

El dia 29 de novembre, el Banc de Sang 
vol aconseguir 2000 donacionsel doble d'un dia corrent. Així que anima a tothom a acudir als centres de donació de sang dels hospitals de tot Catalunya de dos en dos: "Vine amb la mare, el fill, l’amiga, el company de feina, el cosí segon o el veí de dalt. Amb qui vulguis, però acompanyat. Porta el teu ‘doble’ a donar sang a algun dels hospitals de tot Catalunya. T’hi esperem de dos en dos! Volem fer realitat el repte. PASSA-HO!!!"

&nbsp Per a fer-ho possible, la campanya emplaça als donants a apuntar-se amb un acompanyant a l’hospital amb Banc de Sang més proper a través d'aquest formulari.
El 2015 van participar al #GivingTuesday 35.000 organitzacions de 72 països i van convertir el dia en una celebració mundial de la generositat. La campanya es basa en donar a conèixer les accions i les iniciatives solidàries d'un munt d'organitzacions, empreses i persones des de la pàgina web perquè la gent s'animi a col·laborar en els reptes proposats.  La web inclou també testimonis que expliquen els reptes, com els d'El Petit Bernat i de José Laureano Méndez en el cas d'El Banc de Sang.

Es tracta de comunicar, compartir i contagiar l’entusiasme a través de les xarxes socials amb l'etiqueta 
#GivingTuesday i qualsevol altre mitjà que tinguem a l’abast.


Banc de Sang i Teixits. Generalitat de Catalunya. Departament de Salut.

Segueix-nos a:

Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Youtube Segueix-nos a Instagram

© Banc de Sang i Teixits - Nota legal - Política de cookies - Accessibilitat - Contacte - Mapa del web

Tens algun dubte? Ens agradarà sentir-te. 93 557 35 00 - atencioaldonant@bst.cat - @donarsang